Κάνε Θεέ μου Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Την καλησπέρα μου σε όλους (ες) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Κάνε Θεέ μου
Απ΄την ζωή μου πέρασες
σαν αστραπή και μπόρα,
τα όνειρα μου έκαψες
και ορφανή ζω τώρα.
Πήρες το χρώμα της χαράς
μαύρο το έχεις βάψει,
και η καρδιά μου να πονά
καθόλου δεν θα πάψει.
Στο δρόμο μου που βρέθηκες
φταίει η κακιά η ώρα,
μου έφερες την συμφορά
και το σκοτάδι τώρα.
Κάνε Θεέ μου το πρωϊ
να μην αργήσει νάρθει,
ο ήλιος όταν θα φανεί
το φως του να μ΄ανάψει.
Να ανασάνει η ψυχή
λίγη χαρά να νιώσει,
και ταξιδιάρικα φτερά
ίσως πάλι μου δώσει.
16/10/2010 6:53:40 μμ
Ναταλία μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-10-2010 |