Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ Δημιουργός: ATHINA2005 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ!
Πως ακούγεται η καρδιά μου
Στο πλευρό σου όταν είναι
Κάθε πιθαμή που αγγίζεις
Σπαρταράει και χτυπάει
Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ!
Σαν ρόλοι τοίχου κάνει
Που οι δείκτες σε κοιτάνε
Κι όλο νάζι σου μιλάνε
Αμαρτίες σου ζητάνε
Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ!
Από έρωτα δικό σου
Το κορμί μου ανασαίνει
Σώματα είναι που καίνε
Φυλακίζεται και μένει
Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ!
Νιώθω τόση ευφορία
Που δάκρυα κυλάνε
Από τη τρελή ευτυχία
Δυο θεοί σε σάρκα μια
Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ!
Νους , ψυχή όλα εκεί
Και στο βλέμμα η ζωή
Χρώματα , ήχοι , δυνατά
Μια ζαλάδα μεθυστικά
Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ!
Σαν το τύμπανο ηχεί
Η καρδιά μου αν σε δει
Είναι έρωτας θα πεις
Χτύπα καρδιά
ας ακουστείς!
Τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-08-2005 |