Α ν τ ί π α λ ο ν Δ έ ο ς Δημιουργός: στίχος, Χριστίνα ( Μαβιά Ηχώ ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στο φως...διαγράφω τις σκιές
τη νύχτα...επιστρέφουν
Διασκορπίζεσαι - φυγές
και βάραθρα σε τρέφουν
Έλξης λαθρόβιοι δικαστές
ορίζουν την ποινή μου
Στων ελιγμών σου το ειδεχθές
γκρεμίζεσαι μαζί μου
Άχθος δικό μου, ο σταυρός
στους ώμους καρφωμένος
Για σένα , εσύ είσαι ο εχθρός
ανδρείος και τρομαγμένος
Κι όσο ελπίζω, τόσο ζω
μάχομαι κι αμφιβάλλω
Στο φως...διαγράφεις " σ'αγαπώ "
μα στις σκιές σου εισβάλλω...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2010 |