Το κενό Δημιουργός: αυγουστης, Αυγουστής Μαρούλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πέρ΄ από τα βότσαλα που χορεύουνε καντρίλιες
σε κάθε βήμα καλοκαιρινό
και το χιόνι που πρόσκαιρα ματώνει
κάτω από βάρβαρες γαλότσες
σε κάθε βήμα χειμωνιάτικο,
υπάρχει το κενό.
Πέρ΄ από τις παλλόμενες φλέβες
στο λαιμό των ερωτευμένων
που καθαγιάζονται μπροστά στη φωτιά,
υπάρχει το κενό.
Πονάει το κενό, πιότερο απ΄ όλα τα μαρτύρια.
Είναι που βρίσκεται πίσω από κάθε στιγμή
στο φιλμάκι της ζωής μας
περιμένοντας χαιρέκακα
να σβήσει κάποτε το φλας. Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2010 |