Αδιόρθωτη καρδιά μου Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ακόμα αντέχεις να παλεύεις
Που βρίσκεις τη δύναμη εσύ
Καρδιά το φόβο σου μερεύεις
Κι ας είσαι στη καταστροφή
Ρ
[B]Αδιόρθωτη καρδιά μου
Κάνεις όλο λάθη
Μπλέκεσαι και χάνεις
Όση απέμεινε αγάπη
Αδιόρθωτη καρδιά μου
Σ’ έχει πια ξεχάσει
Κάπου αλλού εκείνη
Σ’ έχει ξεπεράσει[/B]
Εκείνη δεν σου δείχνει πια αξία
Κι εσύ ακόμα την πονάς
Τη σκέφτεσαι δακρύζεις κάθε βράδυ
για κείνη ακόμα εσύ καρδιοχτυπάς
Ρ
[B]Αδιόρθωτη καρδιά μου
Κάνεις όλο λάθη
Μπλέκεσαι και χάνεις
Όλη την αγάπη
Αδιόρθωτη καρδιά μου
Σ’ έχει πια ξεχάσει
Κάπου αλλού εκείνη
Σ’ έχει ξεπεράσει[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-10-2010 |