Παιχνιδίσματα Δημιουργός: Tranquillity Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο θάνατος συνδετικό κονίαμα
απ΄ την στάχτη των νεκρών
Ενώνει σώματα στους αρμούς
τοίχους σηκώνει στους ζωντανούς
Τυφλός αρχιτέκτονας και κτίστης
της άγνοιας εργάτης και της λήθης
συνθήματα στους τοίχους γράφει
ιερό σαρκίο στον ήλιο γνέφει
Το σκοτάδι του τάφου φεγγοβολά
Ο μαθηματικός σταυρός στην ογδόη
αντηχεί σαν κύμβαλο υπερδιάστατο
σαν τα παράλληλα συμπίπτουν με χάρη
=============================
Πως ανθίζει ο ήλιος
μέσ’ τα λουλούδια
πως αλλάζει σώμα
και μοσχοβολά
=============================
Σαν μοσχοβόλος ήλιος
θα καθίσω στον ώμο
του απερίγραπτου
να του θυμίζω
το Ανθρώπινο απεριόριστο
Καλό βράδυ και συλλογισμό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-10-2010 |