Η ειλικρίνεια κάνει καλό στην καρδιά Δημιουργός: martin luther, Athina-Queen ξεβολευτείτε, όσοι και όσο μπορείτε, κάνει καλό στην ψυχή και στο μυαλό. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μικρή μικρή και ανύπαρκτη θαρρώ πως έχω γίνει
σκέφτομαι μεγαλεία παλιά
και λίγο μου την δίνει!!
χαίρομαι που ωστόσο με την άδεια μου καρδιά
και την μηδενικοτητά μου
αποσπώ, έστω και σχόλια πικρά
γιαυτή την μοναξιά μου.
Ετσι κι o OLIVER TUIST
που είδα τις προάλες
πλανήθηκε, και έμαθε
απο πίκρες μεγάλες,
ήμουν και μένω ένα παιδί,
έξυπνο μα δεν ωφελεί
γιατί αυτό τους ενοχλεί,
ευφιής και να πιστεύει
κι αντί κάθεται απλά
δόξες και επαίνους να μετρά
έτσι να κάθεται απλά,
τα μούτρα του μες στον καθρέπτη να κοιτά,
και να τα κοροιδεύει,
κι άλλους να ξεβολεύει......
με την μικρή του αλήθεια.........
μόνο επειδή πιστεύει.......
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2010 |