Λύγισε η ακοή Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Κρύβεσαι κι εσύ στην ατσάλινη μάζα σφραγίζοντας τα μάτια... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Υπάρχουν χαράδρες στον ουρανό μου...
επισκευάζω το γαλάζιο του...
μαζεύω πληγωμένα χελιδόνια...
στους παγετώνες του χειμώνα...
μάτωσε η αγκαλιά μου...
η ακοή λύγισε...
στην χροιά του πόνου...
άφαντοι οι περαστικοί...
άλλαξαν διαδρομή...
κρύβοντας τα περίστροφα στις τσέπες...
κι ας καπνίζουν πύρινο καπνό οι κάνες...
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-11-2010 |