Οι Αλιμονοι (ο υποψήφιος) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ΨΗΛΕΑΣ,ΨΗΛΕΑΣ,ΨΗΛΕΑΣ!
-παραμορφωμένε μου ξύπνα, σε ζητάει ο λαός!
-ποιος «λαός» φίλε μου,απόμεινε λαός σε τούτο τον τόπο?
-μα και βέβαια ,ο λαός των «αλίμονων» να πούμε !
-και τι ζητάνε από μένα οι αλίμονοι,μπορείς να μου εξηγήσεις?
-να πάρεις τις τύχες τους στα χέρια σου,τι άλλο δα?
-για να ακούσω λοιπόν κάποια γενικού συμφέροντος αιτήματα τους..
-να το παίξω γραμματέας παραμορφωμένε μου?
-αμισθί είναι, γιατί όχι?
-να περάσει ο πρώτος περικαλώ και να κουλαντρήσει τι θέλει !
-θάθελα μια ατομική βρύση στην κούτα μου,ζητάω πολλά να πούμε?
-ο πιο πίσω περικαλώ..
-θέλω να στήσω την κούτα μου σε πρώτη θέση και χωρίς άλλες κούτες γύρω μου
-ο ακόμα παραπίσω..
-θέλω να διορίσεις την κόρη μου στην κοινότητα, είμαστε πολλοί ψήφοι στην οικογένεια ,τόπιασες το υπονοούμενο?
-ο τέρμα Θεού περικαλώ...
-θέλω να στήσω μια παράγκουλα με τυχερά παιχνίδια,θάχεις και τα τυχερά σου..
-αρκετά κ.Γραμματέα,δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος για κοινοτάρχης ?
-υπάρχουν άλλοι δυό παραμορφωμένε μου!
-ας πάνε σ εκείνους για τα ρουσφέτια τους !
-λωλάθηκες ψηλέα μου,με ποιό δικαίωμα μου στερείς την ευκαιρία για γραμματέα σου στην κοινότητα ?
-τότε να πάς και συ στους άλλους δύο, ίσως κάποιος σε διορίσει γραμματέα του
-μα μόνο εσένα πάει ο λαός για κοινοτάρχη μας στη χωματερή !
-μόνο που εγώ,δεν τον πάω ένα τέτοιο λαό φίλε μου !
-εγώ όμως τον πάω !ΛΑΕ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΣΑΣ?ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΖΙ!
-ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !ΚΟΝΤΟΣ,ΚΟΝΤΟΣ,ΚΟΝΤΟΣ !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2010 | |