Στου Νόστου την αρένα Δημιουργός: petrwnas, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ Καλημέρα καλη δουλειά!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info .
Μέσα στον ίσκιο της σιωπής,
Ξεκίνησες ταξίδι,
Μες στα χαμένα, βήματα,
Στους υπολογισμούς, μπερδέματα,
Και σε μια θάλασσα, θολή,
Να ψάχνεις, για παιχνίδι.
Πάλι στου νότου, το αστέρι,
Σημαδεύεις,
Στόχους να βάζεις, νέα αρχή.
Πάλι στου νόστου, την αρένα,
Να παλέψεις,
Και σαν παιδί, να ξαναπαίξεις,
Στο θέατρο σου, μια σκηνή
Μέσα σε νότες, μιας στροφής,
Αρχίνησες, τραγούδι.
Μες στα κομμένα, νήματα,
Στους αναστεναγμούς, μετρήματα,
Και σ’ ένα άγνωστο, κορμί
ν' ανοίξεις σαν λουλούδι
. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2010 | |