Πέταξες σαν το πουλί Δημιουργός: eydhlos, Γιώργος Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.Καλό Σ/Κ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έφυγε ξαφνικά πρωί
πέταξε σαν το πουλί,
σ' άλλη αγκαλιά να πάει.
Άλλα να 'βρεί χάδια φιλιά
πέταξε σ' άλλη αγκαλιά,
είπε δεν μ' αγαπάει.
Όλες οι μέρες και οι στιγμές
χωρίς εσένα αδειανές,
ο πόνος μου μεγάλος.
Που πήγες τώρα μακριά
αχ πόσο λείπεις στην καρδιά,
γιατί να σε έχει άλλος.
Πέταξες σαν το πουλί
έσβησε η αγάπη την αυγή,
σταμάτησε ο χρόνος. Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-11-2010 |