Vivodi - dreams Δημιουργός: αντικλείδι, πελαγία Σ. κουκίδου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info « Vivodi - dreams »
ποτέ μου δεν σε γνώρισα, ποτέ
δεν θα σε γνωρίσω ποτέ
δεν υπάρχει λόγος να γνωριστούμε
θυμάσαι τις σταγόνες του ιδρώτα
όταν με κυλούσες στον πόθο σου ;
στέγνωνε το στόμα και η ανάσα
θυμάμαι - δεν θέλω να ξεχάσω -
τα λόγια τα κοφτά
τα πρόστυχα
τα τρυφερά
τα ερωτιάρικα
μ`αρέσει που είμαι ξετσίπωτη
μου πάει
πουλώ την πουτανιά μου
στο κοινό
μα δεν με νοιάζει, είναι ρόλος
σε ξέχασα.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-11-2010 |