Του Αυγούστου μια βραδιά Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Χρόνια πολλά σε όλους (ες)που γιορτάζουν και καλή βδομάδα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Του Αυγούστου μια βραδιά
Κάτω απ΄το φεγγαρόφωτο
Του Αυγούστου μια βραδιά
Μαζί ξανθέ μου άγγελε
Βρεθήκαμε αγκαλιά .
Η μυρωδιά της θάλασσας
Και του νερού η αλμύρα,
Μας σκέπαζαν και τα κορμιά
Τα άλειφανε με μύρα.
Το κύμα μας χαϊδευε
Λες και μας τραγουδούσε,
Εις το βαθύ γκρι χρώμα του
Με νάζι μας τραβούσε.
Ο ουρανός σαν άρχοντας
Φάνταζε με στολίδια,
Που φόραγε στους ώμους του
Τ΄ άστρα σαν μπιχλιμπίδια.
Και το φεγγάρι υπασπιστής
Που σε περιπολία,
Με γλάρους στρατιώτες του
Βγήκε στην παραλία.
Tα φύκια μας τυλίξανε
Λες και ήταν παλάτι,
Να κλείσουν την αγάπη μας
Να μην την πιάσει μάτι.
2/11/2010 12:15:01 πμ
Ναταλία μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2010 |