Οι Αλιμονοι ( τα αποφάγια ) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μου δεν πρόκανα να βρώ τίποτα φαγώσιμο !
-μα σου είπα να είσαι μπροστά -μπροστά, όταν αδειάζει η σκουπιδιάρα
-μπροστά ήμουνα,αλλά..
-αλλά τι ?
-μου έλαχαν σακούλες με σκατόχαρτα
-ας περίμενες την επόμενη σκουπιδιάρα φίλε μου !
-εύκολο τόχεις?
-τίποτα δεν είναι εύκολο, αν δεν είμαστε υπομονετικοί !
-ε πόσο υπομονετικός να είμαι παραμορφωμένε μου?
-τόσο,ώστε να βρείς κάτι φαγώσιμο
-μα δεν είναι εύκολο ψηλέα μου
-και γιατί δεν εύκολο παρακαλώ?
-γιατί στα αποφάγια, γίνεται πλειστηριασμός !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-11-2010 |