Οι Αλιμονοι (ο θάνατος του εμποράκου) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -άστα ψηλέα μου,πού να στα λέω !
-τι έγινε πάλι κοντέ?
-να εκείνος,πέντε κούτες πιο κάτω..
-ποιόν εννοείς, πες μου επι τέλους !
-εκείνον με το κουτσό πόδι
-λές για κείνον,που μας ήλθε πριν δυο μέρες?
-ναι,για κείνο τον αγέλαστο,που δεν μίλαγε σε κανένα
-είναι ψωροπερήφανος και αντιπαθής
-ξέρεις όμως ποιος είναι αυτός ψηλέα μου?
-ποιος είναι,θα με σκάσεις?
-εκείνος που είχε εκείνη την τρύπα με τα χαρτικά στο μεγάλο χωριό
-γιατί πια, δεν την έχει?
-μπά,φτώχεψε από τα χρέη !
-δεν είναι ο μόνος φίλε μου, εκατοντάδες πτωχαίνουνε κάθε μέρα !
-ναι αλλά τώρα θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι
-για να τον ξεχρεώσουμε ?
-όχι, για να τον ξεκρεμάσουμε απ το δέντρο !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2010 | |