ειναι κατι στιγμες Δημιουργός: manospanou, manos panou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ειναι κατι στιγμες
Στιγμες που μας ταλαντωσαν σαν χορδες
Στιγμες που το μυαλο πεισματικα αρνειται να ανασυρει
Στιγμες που αποτυπωθηκαν σε κυανες ελαιογραφιες
Στιγμες που ριζωσανε μεσα μας βαθια
Στιγμες που παντα κυνηγουσαμε σαν λυσσασμενοι
Στιγμες που μεταμορφωθηκαν σε διθυραμβικα ποιηματα
Στιγμες που ζησαμε και αρνηθηκαμε βιαια
Στιγμες που δεν θαρθουνε ποτε ξανα
‘Η που θαρθουν
Οχι ομως οσο μας αξιζει, μεγαλόπρεπα, οπως την πρωτη φορα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-11-2010 |