Γυαλινο φιλι/ Δημιουργός: iliaspapadimitrioy, Ηλιας Παπαδημητριου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αφηνω γυαλινο φιλι μεσα στη νυχτα
δεν εισαι εδω κι ενα τσιγαρο σε θυμιζει
ποσο κοστιζει τελικα μια καληνυχτα
ποσο χρεωθηκα κι ακομα με οριζει..
*****
-Σε λαθος ονειρο τα λογια μου πονταρω
πληρωσα πριν,για να εισπραξω το μετα
δεν εχει κερδη η ελπιδα για να παρω
και με φτερα κομμενα,παω στο πουθενα.
*****
Αφηνω γυαλινο φιλι μεσα στη νυχτα
δεν μου μιλας κι ολο γυρευω απαντησεις
μία σιωπη του τηλεφωνου σου τα πληκτρα
δεν σε αφηνουν πανω τους να περπατησεις..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-11-2010 |