Θα ήταν όλα πιο απλά Δημιουργός: Αταξίδευτος, Πάνος Τρικαλινός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάλι γι' αστεία αφορμή
εμείς μαλώσαμε
την παγερή μας τη σιωπή
λόγια δε σπάνε
του εγωισμού μας τη στιγμή
πάλι πληρώσαμε
γύρισες, γύρισα πλευρό
και δε μιλάμε...
[I]Θα ήταν όλα πιο απλά
αν δε σε λάτρευα
θα ήταν όλα πιο απλά
αν με μισούσες
δε θα ερχόμουν την αγάπη μας
να γιάτρευα
δε θα ερχόσουνα γλυκά
να με φιλούσες
αν δεν αγάπαγε η καρδιά
θα ήταν όλα πιο απλά...[/I]
Πάλι γι' αστεία αφορμή
εμείς μαλώσαμε
και στο τρελό μας πείσμα κάναμε
τη χάρη
λόγια κι αν είπαμε σκληρά
που μας πληγώσανε
αέρας έρωτας καρδιά μου
θα τα πάρει...
[I]Θα ήταν όλα πιο απλά
αν δε σε λάτρευα
θα ήταν όλα πιο απλά
αν με μισούσες
δε θα ερχόμουν την αγάπη μας
να γιάτρευα
δε θα ερχόσουνα γλυκά
να με φιλούσες
αν δεν αγάπαγε η καρδιά
θα ήταν όλα πιο απλά...[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2010 |