Υπάρχει ζήτημα σου λέω Δημιουργός: ip64003, Παναγιώτης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Υπάρχει ζήτημα σου λέω μαζί όταν βρισκόμαστε
Και νιώθω πως με αγαπάς στα μάτια σαν κοιτιόμαστε
Όσο κι αν λες πώς δεν με θες άλλα οι πράξεις δείχνουνε
Και σαν το βράδυ κοιμηθείς τα όνειρα αρχίζουνε
Να σε κρατάω αγκαλιά να καις πάνω στο σώμα μου
Κι όταν ξυπνάς να σκάφτεσαι ότι θα είσαι χώρια μου
Μην υποκρίνεσαι λοιπόν κοντά μου όταν βρίσκεσαι
Και όταν αγάπη σου ζητώ στα χέρια μου να αφήνεσαι
Να σε κρατάω αγκαλιά, να λιώνω με τα χείλη σου
Κι όταν θα ψάχνεις συντροφιά εγώ να είμαι δίπλα σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-11-2010 |