Και τώρα Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Στέρεψαν τα λόγια
πάψαν τα ρολόγια
ήρθε χαλασμός
Φούντωσαν τα πάθη
νίκησαν τα λάθη
έσβησε το φως
Και τώρα τι να λησμονήσεις
και τώρα τι να θυμηθείς
μια χούφτα γη θα κοινωνήσεις
μια στάλα αίμα θα γευτείς
Στάθηκαν οι ώρες
ξέσπασαν οι μπόρες
ήρθε Χειμωνιά
Έφυγαν τα τρένα
όλα γίναν ένα
πόνος και χαρά
Και τώρα τι να λησμονήσεις
και τώρα τι να θυμηθείς
μια χούφτα γη θα κοινωνήσεις
μια στάλα αίμα θα γευτείς
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2010 |