Κάτι να γυαλίζει Δημιουργός: Αταξίδευτος, Πάνος Τρικαλινός http://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28&feature=related (Αυτό άκουγα όταν έγραφα...) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα μπορούσα να σου δώσω απόψε
κάτι να γυαλίζει
μα η καρδιά ό,τι λάμπει στα μάτια
δεν αναγνωρίζει
θα μπορούσα να κάνω πολλά
μα δε δίνω δεκάρα
άγγιξε το κορμί μου και νιώσε
όλη τη λαχτάρα
όλη τη λαχτάρα...
[I]Ας τη μουσική να παίξει
άσε τη βραδιά να τρέξει
και του πόθου τον ιστό
να πλέξει
λόγια και κορμιά να μπλέξει
μέχρι ο ήλιος μας να φέξει
ν' ανατείλλει έρωτας
στις έξι
ν' ανατείλλει έρωτας
στις έξι...[/I]
Θα μπορούσα να σου δώσω απόψε
κάτι να γυαλίζει
μα η καρδιά σε πράγματ' απλά
ευτυχία γνωρίζει
μες τη νύχτα ψιθυρίζουν τα χείλη
πως σε θέλω πολύ
μειν' εδώ για να δούμε παρέα
την ανατολή
την ανατολή...
[I]Ας τη μουσική να παίξει
άσε τη βραδιά να τρέξει
και του πόθου τον ιστό
να πλέξει
λόγια και κορμιά να μπλέξει
μέχρι ο ήλιος μας να φέξει
ν' ανατείλλει έρωτας
στις έξι
ν' ανατείλλει έρωτας
στις έξι...[/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2010 |