Φυγή Δημιουργός: Dido2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και όταν σε τέτοιες συγκεντρώσεις βρίσκομαι
σε αυτή την οχλοβοή
προσπαθώ να γίνω και εγώ ένα
αλλά δεν μπορώ
δεν ξέρω γιατί
αλλά θέλω να φύγω να πάω κάπου παράμερα
να δω τα αστέρια και να ονειροπολήσω
Πάντα αυτό
ονειροπόλημα
τι ωραία αίσθηση
κατάσταση
εσύ
κάτω από τα αστέρια
κ να ζεις στον κόσμο που εκείνη τη στιγμή φτιάχνεις
και είναι όλα τόσο φανταστικά
υπέροχα
μα αρχίζει ο φόβος όταν κάποιος πλησιάσει
ποιος ο σκοπός του
θα μπει και αυτός στο όνειρο
ή αυτό που θέλει είναι να σε επαναφέρει σε αυτόν τον μίζερο και κακό κόσμο;
Μήπως πρέπει από μόνη μου να ξεφύγω
να αποχωριστώ αυτόν τον τόσο ιδανικό αλλά ψεύτικο
τόσο καλα κρυμμένα ψεύτικο κόσμο; Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-03-2004 |