Μοναξιά μου Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλή εβδομάδα σε όλους......ένα ταξίδι είναι η ζωή, ας το χαρούμε όσο μας χαρίζεται........... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στα μονοπάτια της σιωπής
στου νού μου, τα σοκάκια
ψάχνω το φως της χαραυγής
μα ψάχνω νομίζω, μάταια.
Ακόμα και εκεί βαθιά
στα απάτητα, του νου
έχει φωλιάσει η μοναξιά
την βρίσκω πάντα, παντού.
Οσο και αν προσπάθησα
κάτι καλό να βρω
το μόνο που κατάφερα
είναι για να χαθώ.
Αχ! μοναξιά πώς με πονάς
πώς κομματιάζεις την ζωή μου
με γκρίζα με βάφεις χρώματα
και με κλείνεις φυλακή μου.
Πού να ψάξω, πού να βρώ
μιά γλυκιά φωνής ηχώ
να μου πεί μιά καλημέρα
μπας και χαθείς εσύ πιό πέρα.
Μοναξιά μου!!!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-11-2010 |