Ανατολή Δημιουργός: malkon64, Kωνσταντίνος ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΝΑΤΟΛΗ
Ανατολή σ’ αγάπησα
καρτερικά ένα βράδυ
όταν πρωί σ’ αντάμωσα
και άφησα το σκοτάδι.
Ανατολή με γέννησες
στην άκρη στ’ ακρογιάλι
Ίχνος τ’ Ανέμου που περνά
και λούζει το περιγιάλι.
Ανατολή μου στάθηκες
όταν με πρωτοείδες
παιγνίδισμα της όρασης παιδιού
μέσα από τις Χρυσαχτίδες.
Ανατολή φαντάστηκα
στις πίκρας το εμπόδιο
και η ζωή μου χάρισε
ευχάριστο κατευόδιο.
Κωνσταντίνος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-11-2010 |