Μαύρο αίμα Δημιουργός: klozar Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Μαύρο αίμα
Τσιγγάνα χαρτορίχτρα
η αλήθεια,
σου ρίχνει
δίχως να θέλεις τα χαρτιά,
εφιάλτες γίνονται
ξαφνικά τα παραμύθια
και το χάδι μοιάζει
στην πλάτη μαχαιριά.
Πόρνη του δρόμου
η αλήθεια,
έξω απ’τα δόντια
σε κερνάει την φωτιά,
χάνει τον δρόμο
ο αέρας για τα στήθια
και το φεγγάρι
σου κλέβει
τα μυαλά.
Τσιγάρο άφιλτρο
η γαμημένη αλήθεια,
πίκρα στα χείλη
αφήνει
όταν την πιεις,
Γολγοθάς
ατέλειωτος
του πόνου τα ξενύχτια
και μαύρο το αίμα
από το τραύμα
της ψυχής.
[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-11-2010 | |