Μικρέ μου πρίγκιπα Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ καλημέρα φίλοι μου!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το πιο δυνατό μου
μυστικό
το πιο κρυφό μου
χαμόγελο
εσύ πρίγκιπα μου
της ανάσας ροδανθός
με περισσή φροντίδα
θα κρατώ
ηλιοφόρο θρόισμα
του νού
κι απ' τις ριπές
του αγέρα
θα προστατεύω
το όνειρο σου
να μη γευτεί
κηλίδες κεραυνών
ήχους αστραπών.
Ανασαίνω
στους ιριδισμούς
των ματιών σου
ζωγραφίζω
την αιωνιότητα
των αστεριών μου
στη βραχοσπηλιά
των ηδονών σου.
Στα δαχτυλίδια του καπνού
στα φεγγάρια του ουρανού
ένα ταξίδι αρχίζει
στη δροσιά
των ακτών σου
στην ηλιογραφία
των χαδιών σου
καλπάζει
το άτι του πόθου
φτερουγίζει
το άρμα του χρόνου
δίχως αναστολές
σπάζοντας
φράγματα
λογικής των θεωριών.
Μ' ένα πενάκι
μικρέ πρίγκιπα μου
καθρεφτίζω
το σπόρο της φωτιάς μου
μεταγγίζω το άρωμα μου
στους καταρράκτες
της καρδιάς σου
φυλλορροώ
στα διψασμένα κύτταρα σου
με κρασί
της πάλευκης
γαλαξιακής ερωτιάς μου.
28/11/2010 20 :30 μμ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-11-2010 |