Πάμε για τρισάγιο Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα σε ολοι την παρεα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάμε για τρισάγιο
Μετράω τις ώρες που είπες θα έρθεις
θα είμαι φρόνιμη όπως σου είπα χθες
μα αν παράνομα καταφέρω θα περάσω
στο βλέμμα σου τις κρυφές μου αρετές
Σ΄ αρέσει να τρέχω και να με παιδεύεις
ξεκάθαρα δεν λες επιτέλους τι θέλεις
σαν τον άπιστο Θωμά με πασπατεύεις
ψάχνεις κουσούρια να μου τη βγαίνεις
Με θέλεις μου λες στο θεό που πιστεύεις
έρχομαι σαν τον διάολο με αποφεύγεις
πρέπει δεν πρέπει αλλαγές και κουράγιο
στο τέλος μας βλέπω να κάνουμε τρισάγιο
στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
30-11-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-11-2010 |