καιροί πού δεν ξεχνάς Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas αφιερωμένο σε μιά κυρία υπεύθυνη που έπλασα μια΄φαντασία. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αλήθεια θυμάσαι τίς νυχτιές
πού σέ έβλεπα φεγγάρια να μαζεύεις.;
θυμάμαι τά κύματα τά φέρναν .
και οι νεράιδες θυμάσαι.;
βιαστικά στόν ούρανό τά παίρναν.
Αλήθεια θυμάσαι τήν ασημόσκονη
απ΄τά φεγγάρια πού σούμενε στά χέρια
αύτή γινόντανε νυχτιές θυμάσαι.;
από τά καλοκαίρια .
θυμάσαι τότε στίς αύλές
θυμάσαι τήν μαγεία;
αμέθυστος γινόντουσαν
τά ανθη τής γαζίας.
έγώ στά κράτησα σού τόχα πεί
και αύτό θυμάσαι.;
εκεί στά κύματα .
όλα αύτά μέσ΄τήν καρδιά μου
ειναι γραμμένα ποιήματα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-11-2010 |