Ωρα Καλη Δημιουργός: kostas maris, Κώστας Μιχαήλ Μαρής (Kosmima) Γιώργο Φούντα ....καλό ταξίδι! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info στο δρόμο που μαχαίρωσαν τη Στέλλα ....
(αφιερωμένο στο Γιώργο Φούντα)
ΩΡΑ ΚΑΛΗ
φεύγεις αστέρι μου , ώρα καλή
για τ' ουρανού τη γειτονιά
πάρε το χάδι μου κι ένα φιλί
να μη φοβάσαι την παγωνιά
να μην τρομάξεις σαν θα πέσει καταχνιά
φεύγεις αστέρι μου , ώρα καλή
για τ' ουρανού τη συννεφιά
μαχαίρι δίκοπο η ανατολή
το χέρι αμάτωτο είν του φονιά
το χέρι αμάτωτο είν του χάρου του φονιά
φεύγεις αστέρι μου , ώρα καλή
για τ' ουρανού τη σκοτεινιά
παίζει ζειμπέκικο και σε καλεί
απόψε ο θάνατος σε μια γωνιά
απόψε ο θάνατος σ' απόμερη γωνιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-11-2010 |