Ενασ Αλητησ Μπαγλαμασ Δημιουργός: hahis1, peiraioths ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ακου γλυκα ο μπαγλαμας
νανουρισμα πως παιζει
ελα εδω και καθισε
σε τουτο το τραπεζι
--------------------------
Ακου ταξιμια αλλοιωτικα
στου μπαγλαμα τα τελια
ενα οργανακι τοσο δα
ποσα μας δινει κεφια
--------------------------
Παιζουν πουζουκια και βιολια
κιθαρες ακορντευουν
μα ενας αλητης μπαγλαμας ------------------------------(Ρ)
τα κανει και σωπαινουν
--------------------------------------
Ολου του κοσμου οι μουσικες
δε γινεται να μοιασουν
μ ενα ταξιμι μπαγλαμα
και κεφι να σου φτιαξουν
------------------------------
Κλαμα και γελιο η πενια
παραπονο και δακρυ
στου μπαγλαμα τα συρματα
και πονος και αγαπη
-----------------------------
Παιζουν μπουζουκια και βιολια
κιθαρες ακορντευουν
μα ενας αλητης μπαγλαμας
τα κανει και σωπαινουν
-------------------------------------------
Παιζει ταξιμι ο μπαγλαμας
κι ειναι σα να στεναζει
κι ενα παραπονο πικρο
απ την πενια του βγαζει
----------------------------------
Παιζουν μπουζουκια και βιολια
κιθαρες ακορντευουν
μα ενας αλητης μπαγλαμας
τα κανει και σωπαινουν
-----------------------------------------
ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΛΟΠΟΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΠΟΛΙΑΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2010 |