Τώρα φύγε μακριά μου Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια ματιά
Που ράγισε στο δάκρυ
Τα φιλιά
Που πρόδωσες στην άκρη
Μια θηλιά
Να μοιάζουνε οι σκέψεις
Μια ζωή
που θες να καταστρέψεις
Ρ
[B]Τώρα φύγε μακριά μου
Δεν θέλω πίσω να γυρίσεις
Έχει σπάσει η καρδιά μου
Και δεν μπορείς ν’ αναστήσεις
Το κορμί που αγγίζεις είναι πλέον νεκρό
Τώρα φύγε μακριά μου [/B]
Μια στιγμή
αρκούσε να με χάσεις
κι άλλη μια
το «τέλος» μας να γράψεις
Μη ζητάς
πίσω να γυρίσεις
τις πληγές
δεν γίνεται να κλείσεις
Ρ
[B]Τώρα φύγε μακριά μου
Δεν θέλω πίσω να γυρίσεις
Έχει σπάσει η καρδιά μου
Και δεν μπορείς ν’ αναστήσεις
Το κορμί που αγγίζεις είναι πλέον νεκρό
Τώρα φύγε μακριά μου [/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-12-2010 |