ό Νικολής ό μερακλής Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Νικολήδες χρόνια μας πολλά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ
Ό Νικολής ό μερακλής
πολλά τραγούδια ξέρει
μά ή καρδιά μίας μικρής
τόν κάνει νά υποφέρει
άχ βρέ Νικόλα μερακλή
σέ κοροιδεύει ή μικρή
πάρτο ρέ σύ χαμπάρι
τό πορτοφόλι σου κοιτά
κί όχι τό μαξιλάρι
Δώσε μου βάση Νικολή
καί εμένα λέν Νικόλα
καί γιά μία άπονη μικρή
τά χω ρειμάξει όλα
άχ βρέ Νικόλα μερακλή
σέ κορο'ι'δεύει ή μικρή
πάρτο ρέ σύ χαμπάρι
τό πορτοφόλι σου κοιτά
κί όχι τό μαξιλάρι !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-12-2010 |