Έχουμε πατώσει Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλο ξημερωμα παιδια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχουμε πατώσει
Σε μια εφημερίδα
με ένα στύλο
ψάχνω
κάθε αράδα
η ελπίδα μοιάζει
όνειρο απατηλό
και η ζωή
ριμάδα
Μαζί με μένα
είναι αρκετοί
το σάλιο τους
που ‘χει στεγνώσει
δεν ζούμε
με εκπτώσεις
και χωρίς προοπτική
έχουμε πατώσει
Γυμνοί μπροστά
στο άγνωστο
με δόσεις
και υπεραξία
όλα αυτά
για ένα ξεροκόμματο
σε μια προεδρευόμενη
δημοκρατία
6-12-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-12-2010 |