μόνο ενα μπαγλαμαδάκι Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέ βρήκανε ευάλωτο
στα οικονομικά μου
μου πήρανε οι δανειστές
με κόλπα τα λεφτά μου
καί σύ με βήμα βιαστικό
χάθηκες μακριά μου
και δεν μού χει μείνει τώρα
ούτε χρήμα ούτε χαρά
μόνο ένα μπαγλαμαδάκι
μού μεινε για συντροφιά
με νόμους οι πολιτικοί
με κάναν μπατιράκι
και σύ βρέ αγαπούλα μου
με κέρασες φαρμάκι
από τη μέρα πού φυγες
με τρώ'ι' τό σαράκι
και δεν μού χει μείνει τώρα
ούτε χρήμα ούτε χαρά
μόνο ένα μπαγλαμαδάκι
μου μεινε παρηγοριά !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-12-2010 |