Χατζηδάκης Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -γιατί φόρεσες κράνος σύντροφε ανεμούριε?
-είναι να μη φορέσω,άσμα των ασμάτων?
-βλέπω κατσαρωμένη και την αυλακογραμμή στο κεκλιμένο κούτελο σου !
-είναι απ την τρόμαρα,ποδηλατοκράτορα μου!
-εσύ ο μηνυτής των πάντων και να τρομάζεις?
-μα δεν μάθατε τι κάνανε στον Χατζηδάκη?
-τον Μάνο?
-όχι τον σχωρεμένο,..τον ασυγχώρητο !
-δηλαδή τι έπαθε ο φαλακροκόρακας της ΝΔ?
-τον κάνανε, βραδείας αιματοπήξεως !
-κι εσένα τι σε φοβίζει, δεξιός είναι, καλά του κάνανε !
-τρισεύγενε, αυτοί δεν καταλαβαίνουν από κόμματα
-μα έχουμε σε ρεπό τους αντιεξουσιαστές μας
-μα δεν είναι δικοί μας Μνημονοβαπτιστή μας
-ε ποιοί είναι τέλος πάντων και τους τρέμεις?
-ο λαός ,χερουβείμ του Σοσιαλιστικού παραδείσου !
-και εσύ κοτζάμ νταλίκα μετα ρυμουλκούμενου, τον λαουτζίκο φοβήθηκες?
-μα δεν έχετε ακούσει ,το «οργή λαού ,οργή Θεού?»
-αυτό δεν ισχύει σ εμάς κινητό μου κρεοπωλείο !
-και γιατί δεν ισχύει, τέκτονα των πάντων?
-γιατί εμείς δεν έχουμε το Θεό μας!
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-12-2010 | |