Α δ ι α ί ρ ε τ ο Τ ρ ί π τ υ χ ο Δημιουργός: στίχος, Χριστίνα ( Μαβιά Ηχώ ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ι.
Οι νόμοι
γλιστρούν
στη ροή των κινήσεων
κι εξαφανίζονται
στο αυθόρμητο χαμόγελο
μιας παγωμένης εικόνας
αποκαλύπτοντας
λησμονημένες
αμέριμνες ιδιότητες...
ΙΙ.
Η διαλεκτική των γεγονότων
αποτυπώθηκε
στην έδρα του βίου
μιας εθισμένης πραγματικότητας
διακόπτοντας
τη ροή των κινήσεων...
ΙΙΙ.
Στην έξοδο
η άρση της αταξίας
η απαλλαγή
η αθώωση
στη σοφία της αγάπης... Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-12-2010 |