Τελικά Δημιουργός: eydhlos, Γιώργος Παρόν .Είναι δυνατόν να λείψω απ' την υπέροχη παρέα? Καλό απόγευμα φίλοι και φίλες. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τελικά τα όνειρα πεθαίνουν
τις κρύες νύχτες τα σκοτώνει η μοναξιά,
σε μια γωνιά στα αζήτητα αν μένουν
αν μια αγάπη τα προδώσει μια βραδιά.
Τελικά εμείς χαράζουμε πορεία
της μοίρας μας κρατάμε τα κλειδιά,
δεν ειν' γραμμένη του καθένα η ιστορία
στην αγάπη μας την γράφει η καρδιά.
Αγάπες όρκοι ένας πρόλογος ωραίος
γλυκά τα λόγια μα αν δεν νιώθει η καρδιά,
τότε ο επίλογος με κεφαλαία τέλος
γράφει και πέφτει η αυλαία τελικά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2010 |