Time Reversal Δημιουργός: ΠΑΠΑ-ΡΙΜΑΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΘΕΩΝΑΣ WHAT IF Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είκοσι χρόνια πέρασαν
όσοι με βλάψαν γέρασαν
μα εγώ τον χρόνο πίσω
σκοπεύω να γυρίσω
Ήταν πολλά τα τραύματα
μα γίνονται και θαύματα
που εγώ θα τα πιστέψω
κι όλα θα τα γιατρέψω
Όλα θα είναι μια χαρά
αν γίνουνε με την σειρά
αυτά που ακυρωθήκαν
και στην φωτιά καήκαν
κι ίσως να μην ρωτάω ξανά
μες της καρδιάς μου τα κενά
το τι θα είχε γίνει
αν είχε έρθει εκείνη
ΙΑΣΟΝΑΣ ΘΕΩΝΑΣ ΔΕΚΕΒΡΗΣ 10 Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2010 |