Ανοιχτοί λογαριασμοί (ε) Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είχες χρόνο να σκεφτείς
να δώσεις απαντήσεις
Και τις εντυπώσεις μου
Εσύ να τις κερδίσεις
Μα δε νοιάστηκες
Δεν σκέφτηκες
Απάντηση δεν έδωσες
Ρ
[B]Τώρα τι ψάχνεις για να βρεις ;
Καίνε τα δάκρια στα μάτια
Δεν έμεινε καρδιά για να ζει
Την έκανες κομμάτια
Τώρα τι ψάχνεις για να βρεις ;
Και πως θες να την ενώσεις
Όταν ραγίζει μια καρδιά
Μη ψάχνεις να τη σώσεις[/B]
Σου είχα δώσει τη καρδιά μου
Εσύ να τη προσέχεις
ήξερες καλά πως ήθελα εσύ
Μόνο εσύ να τη προσέχεις
Μα δεν τη πρόσεξες
Δεν νοιάστηκες
Να σπάσει εσύ την άφησες
Ρ
[B]Τώρα τι ψάχνεις για να βρεις ;
Καίνε τα δάκρια στα μάτια
Δεν έμεινε καρδιά για να ζει
Την έκανες κομμάτια
Τώρα τι ψάχνεις για να βρεις ;
Και πως θες να την ενώσεις
Όταν ραγίζει μια καρδιά
Μη ψάχνεις να τη σώσεις
Είχες τον χρόνο να σκεφτείς
Μα δε νοιάστηκες[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2010 |