εσυ Δημιουργός: nina haha, NINA K. ΕΣΥ...!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΡΝΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ
ΕΣΥ,ΕΣΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ
ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ
ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Σ' ΑΓΑΠΩ ΜΟΥ ΛΕΣ
ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑΑΑΑ...!!!
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ
ΕΣΥ,ΕΣΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ
ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ..! Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2010 |