Καλα Χριστουγεννα Δημιουργός: primavera, nikol ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][align=center]ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
Τώρα πια, τα νιώθω
γίνομαι παιδί και δε μελαγχολώ...
τα φώτα , η μουσική , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ
μόνο το φώς που έχουμε μέσα στην ψυχή
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΜΠΩ...
θέλω πολλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να 'ρθούν
μου αρκεί που είσαι μαζί μου...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΩΗ ΜΟΥ
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!![/align][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2010 |