Ανακατεύονται άτεχνα τα ζάρια Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Γαλήνη στην πορεία της νύχτας μας... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάλι μπερδευτήκαμε...
σε προσεγγίσεις από αμβλείες γωνίες...
χωρίς προεκτάσεις για το φιλί στο χάραμα...
ανακατεύονται άτεχνα τα ζάρια...
αυτο-τραυματίζονται χωρίς αποτέλεσμα...
κρύβονται στις σκοτεινές γωνίες...
κι ο καφές παγωμένος...
αχρηστεύεται στο ατελείωτο κατακάθι...
μιας ατελείωτης προσμονής...
***
Έπαψαν να χτίζουν γέφυρες τα μάτια...
σε μιαν άκρη κοιτούν κρυφά τον ορίζοντα...
υπάρχουν απο-στάσεις...
στο κέντρο της χούφτας κρατώ έναν κόκκο...
μια στάλα δάκρυ ανακατεμένα...
την επανέναρξη καρτερούν...
να καρφώσουν την γέφυρα...
να διαβούν απέναντι...
για μια ακραία επανένταξη της ζωής μας...
***
Σε μιαν άκρη...
δραπετεύουν τα μάτια...
για μια περήφανη στιγμή...
που φιλούν...
στο κέντρο της ψυχής τους...
για μια αιώνια στιγμή...
της απέραντης ζωής τους...
Σε μιαν άκρη...
...
*
Στέλιος Κ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-12-2010 |