Αληθινή αγάπη μου Δημιουργός: ΜΑΤΙΑ ΨΥΧΗΣ, Κατερίνα Kωνσταντίνου Μάτσιου Χαμένες μέρες είναι αυτές που δεν γελάμε ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αληθινή αγάπη μου
Δεν μου αρέσει
να με πληγώνεις
σου το ‘χω πει
πολλές φορές
Μα σου αρέσει
να μου θυμώνεις
να μου ανοίγεις
βαθιές πληγές
Όλο να βρίσκεις
δικά μου λάθη
κι όλο να ξύνεις
παλιές πληγές
Πιστεύεις
έτσι θα υποτάξεις
τις δικές μου
ευχάριστες στιγμές
Ένα σου λέω
Σκέψου σωστά
Να ‘σαι στο πλάι μου
Αληθινή αγάπη μου
[B]Μάτια Ψυχής[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-12-2010 |