Ονειρευτής Δημιουργός: KTiNoS Ace σου έκλεψα τον τίτλο !
Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info 40 χρόνια πέρασαν κι ακόμα
ένας αλήτης, βαθιά μέσα μου έμεινα,
ένας μοναχικός
συχνά και γραφικός.
Μα όνειρα ακόμα
συντηρώ μες το μυαλό μου
κι ιδανικά κι ιδέες
και ποιος ξέρει
μιά μέρα ίσως δω
ένα περιστέρι !
Ίσως γυρίσει ο βαρύς τροχός
ίσως γαμήσει κι ο φτωχός
η ίσως η λογική επικρατήσει
κι αφήσουμε τα μίση
κι άλλοι που 'χανε κινήσει
και είχε η πλάση κοκκινίσει
να έχουν μέχρι τότε ξαναγυρίσει
γιατί μας έχουν εντελώς εξευτελίσει !
Και ίσως μια μέρα
κει πάνω που γυρνάω μοναχός
να με κοιτάξει ο θεός
και να τον ερωτήσω
για όλα της ζωής τα κόλπα
κι αν είναι όπως τον λέει
ο σατανάς, ο σαδιστής,
που σπάει πλάκα
με τα τόσα βάσανα μας !
Με ευλάβεια κρατάω αναμμένο
το καντηλάκι της ελπίδας στη ψυχή μου
και περιμένω
.
και όπως λεν κι οι Βραζιλιάνοι
το σωστό τρένο περνάει για όλους !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2005 |