Σ'ένα καράβι Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Συγνώμη που δεν σχολιάζω λόγο των εορτών δεν βρίσκω πολύ ώρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Σ΄ένα καράβι
Σ΄ένα καράβι βάσανα
Μ΄ έδωσες το τιμόνι ,
και να τα βγάλω βρε ζωή
πέρα μ΄αφήνεις μόνη.
Πόνοι, πίκρες, και βάσανα
Που άπανω μου περάσαν,
Μ΄έχουν ληστέψει την ψυχή
Και το κορμί γεράσαν.
Πολλές οι τρικυμίες σου
Που πέρασες καρδιά μου,
Μέχρι να πεις Δώξα ο Θεός
Βοήθα Παναγιά μου.
Ούτε σταθμό δεν έκανα
Ν΄ανάψω ένα τσιγάρο,
Που τους καημούς σου σαν θηλιά
μου πέρασες κολάρο.
Με πνίγουν δεν μ΄αφήνουνε
Να πάρω λίγο αέρα,
Να ανασάνω μια στιγμή
Και δώ μια άσπρη μέρα.
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010
Ναταλία Μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-12-2010 |