Τα Λάθη μου Δημιουργός: stav_s Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα Λάθη μου τα πλήρωσα
λογαριασμό δεν δίνω
κανένας δεν κατάλαβε
για αυτό απομακρύνω .
Τα ξώφλησα , τα δίκασα
με κόστος την ψυχή μου
κομμάτια όλα έγιναν
στην άκρη της καρδιάς μου .
Να κρίνω δεν με αφορά
μα ούτε να με κρίνουν
οι άνθρωποι που αγαπούν
τα πάντα κ΄όλα δίνουν .
Στα λόγια όλοι δάσκαλοι
στην πράξη παίζει το έργο
για αυτό λοιπόν τους χαιρετώ
χωρίς να λέω θέλω ......
Θέλω μονάχα η καρδιά
σιγά - σιγά να γιάνει
ότι απόμεινε γλυκά
φυλακτό στην ψυχή να μείνει .
Τα λάθη μου τα αγαπώ
είμαι εγώ και εκείνοι .
κακία όμως κ΄αν κρατώ
μακριά ας μείνουν οι άλλοι .
Γυναίκα που πληγώθηκε
κακό δεν κάνει , μόνο
αδιαφορεί και συναντά
με πάγο άλλο δρόμο .
Και όταν ξανά θα ζεσταθεί
τότε ίσως να νιώσει πάλι
μα αγάπη μοναδική
θα΄ναι για πάντα άλλη !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-12-2010 |