Ώ ρ ε ς Δημιουργός: στίχος, Χριστίνα ( Μαβιά Ηχώ ) ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ Sharon !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σπασμένα τ' άστρα, από τις γρίλιες, στο κρεβάτι μου
σαν εξισώσεις συντριμμένες δίχως λύση
κι η περηφάνεια, από ένα τίποτα στο κάτι μου
που ίσως απόψε καταφέρει να σε σβήσει...
Προσφέρει η νύχτα την καρδιά της, εφεδρεία μου
μια και η δική μου προ πολλού έχει ξοφλήσει
Αναμετριέται το κενό με την ανδρεία μου
κι ίσως απόψε, επιτέλους, να σε σβήσει...
Στ' άδειο κορμί, με τη συνέπεια του ασάλευτου
τώρα η αυγή, από τις γρίλιες, έχει ορμίσει *
Όνειρο θάσουνα και πάλι του πεντάλεπτου
που μούπε, θέλει απ' την αρχή να μ' αγαπήσει...
*( αγκυροβολήσει ) Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-01-2011 | |