Είπες είπες τόσα είπες Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είπες είπες τόσα είπες
δεν σταμάτησες νά λές
είπες είπες τι δεν είπες
ετσι απλά για να τα λές
εγώ δεν είπα ουτε λέξη
στίς δικές σου υπερβολές
σ' άφησα να αγορεύεις
νά σ' ακούν οί δικαστές
είπες είπες ξανα είπες
με κατάρες καί βρισιές
είπες είπες τί δεν είπες
ετσι απλά για να τα λές
εγώ δεν είπα ουτε λέξη
στίς δικές σου υπερβολές
σ' άφησα να αγορεύεις
νά σ' ακούν οί δικαστές ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2011 |