Να σταματούσε η καρδιά (ζειμπέκικο) Δημιουργός: Αταξίδευτος, Πάνος Τρικαλινός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απόψε όλα τέλειωσαν
τον εαυτό μου χάνω
και η ζωή
δε με χωρά
χωρίς εσένα δίπλα μου
να ζήσω η να πεθάνω
δε θα μου κάνει
διαφορά…
[I][B]Να σταματούσε η καρδιά
γλυκιά ζωή να δίνει
να μην προλάβω να τη δω
εκείνη να μ’ αφήνει
να σταματούσε η καρδιά
για πάντα να χτυπάει
για να μη βασανίζεται
και να μην αγαπάει…[/B][/I]
Απόψε όλα τέλειωσαν
φεύγεις από κοντά μου
ότι απέμεινε
σκορπάς
χωρίς εκείνη συντροφιά
θα χάνεσαι καρδιά μου
σκοπό δε θα’ χεις
να χτυπάς…
[I][B]Να σταματούσε η καρδιά
γλυκιά ζωή να δίνει
να μην προλάβω να τη δω
εκείνη να μ’ αφήνει
να σταματούσε η καρδιά
για πάντα να χτυπάει
για να μη βασανίζεται
και να μην αγαπάει…[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2011 |