Σε κάτι να πιστεύω Δημιουργός: Lina (A.T.) Καλή χρονιά σας εύχομαι.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι σαν μια κακιά μέρα που ποτέ δεν τελειώνει
και εγώ να νιώθω το χάος γύρω μου…
Υπάρχουν πράγματα στην ζωή μου που δεν μπορώ να ελέγξω
και καταρρέω βλέποντας την πτώση των κάστρων μου..
Λένε ότι η αγάπη δεν είναι τίποτα, αλλά μια πληγή…
Δεν ξέρω καν τι είναι αγάπη…
Και για όλα όσα δεν μπορώ να τους αρνηθώ,
αυταπάτη ήταν, ενός ονείρου που έπεσα θύμα ..
Δώστε μου κάτι να κρατηθώ, μέσα μου να το νιώσω,
σίγουρα υπάρχει μια αλήθεια φωτεινή…
Μονάχα κενές υποσχέσεις βρίσκω όπου και αν σταθώ,
πρέπει σε κάτι να πιστέψω, μια αξία για να ζω..
Θέλω έναν λόγο σοβαρό, να πιστέψω σ’ αυτόν,
όχι άλλες λέξεις με ψέματα ντυμένες…
Λένε ότι το τέλος μπορεί να είναι μια αρχή..
Σε ποια αρχή να βασιστώ δίχως σταθερές;
Μέσα απ’ τα γκρεμίσματα μου πρέπει τώρα να αναρριχηθώ
και έτσι όπως αρμόζει τον από-χωρισμό να δεχθώ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2011 | |